Search for: Search:

La Firma

Scirelaw

Som un despatx d'advocats amb oficines a Barcelona i Madrid, i oferim serveis jurídics de màxima qualitat en àrees complexes del Dret a empreses i particulars.

A Scire Law entenem l’assessorament al client com la implicació dels nostres professionals en el desenvolupament diari de la seva activitat, i analitzem no només les seves necessitats actuals sinó també les seves oportunitats futures.

La nostra metodologia de treball es basa en la gestió de projectes, fet que permet a l’empresa comptar amb professionals experts que presten els seus serveis d’assessorament amb la visió global d’un advocat in-house, dins d’un marc de col·laboració flexible i amb un retorn segur de la inversió.

El valor que aquest model proporciona al client es basa en l’eficiència, l’efectivitat en el cost i la predictibilitat.

La recerca de l’excel·lència, la proximitat amb els nostres clients, la responsabilitat i el compromís són els valors que marquen cada decisió que prenem i cada hora que dediquem al nostre treball.

“A Scire Law entenem l'assessorament al client com la implicació dels nostres professionals en el desenvolupament diari de la seva activitat, i analitzem no només les seves necessitats actuals sinó també les seves oportunitats futures.”

Contacta amb nosaltres